Volg ons op onze socials! | 2023

Mis niks en blijf op de hoogte via onze social media.

Kijk je niet vaak op onze website voor het laatste nieuws? Jammer natuurlijk, maar geen paniek: je kunt ons ook heel gemakkelijk via verschillende social media kanalen volgen. Blijf via Instagram en/of Facebook op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Mosveld.


Kerst in Mosveld | 2022

Mosveld omgetoverd in kerstsferen.

Mosveld is volledig in kerstsfeer. Onze enorme kerstboom staat te shinen en de verlichting laat het winkelcentrum er prachtig en gezellig uit zien.

Wat ziet het er mooi uit, vooral tijdens deze kortere dagen. Winkelen in sfeer – dat geeft het echte kerstgevoel.

Meet & Greet Sinterklaas | 2022

Meet & Greet metย Sinterklaas in Winkelcentrum Mosveld.

Sinterklaas en de Pieten zijn weer in Nederland. Mochten zij nou nรฉt langskomen in Mosveld!

Op zaterdag 19 november was er een Meet & Greet met Sinterklaas. Tijdens de ontmoeting kon je jouw verlanglijstje en/of tekening inleveren en hem een high five geven.

ย 

Opening roltrappen | 2022

We are ready!

Goed nieuws: de roltrap is volledig vernieuwd, dus je kunt weer met je boodschappenkar de roltrap op.

Dit hebben we groots gevierd met hapjes en confetti. Daarnaast werden er Mosveld-winkelwagenmunten uitgedeeld, een exclusieve munt van het winkelcentrum.

Opening Vomar Supermarkt | 2021

Een feestelijke opening van onze Vomar Supermarkt.

De supermarkt is helemaal verbouwd en de Vomar is feestelijk geopend in het oude pand van de Deen. Wat fijn dat we weer onze dagelijkse boodschappen kunnen doen bij de Vomar met veel bekende gezichten in de winkel.

Wat is het mooi geworden en wat een gezellige opening, waarbij de Vomar gratis croissants en koffie uitdeelde aan de nieuwe klanten!