14/01/2022 Update huidige coronamaatregelen

Onze winkeliers en horecaondernemers staan ook deze lockdown weer voor je klaar.

Een stap in de goede richting; vanaf zaterdag 15 januari 2022, mogen alle winkeliers weer open, zonder afspraak! Ook de contactberoepen mogen het werk hervatten. Zeg je quarantainecoupe dus maar snel vaarwel.

Niet-essentiële winkels zijn open tot 17:00 uur. Essentiële winkels zijn open tot 20:00 uur. Uiteraard gelden ook de basisregels van de Rijksoverheid.

Wij zien je graag in Winkelcentrum Mosveld!

Update huidige coronamaatregelen

Onze winkeliers en horecaondernemers staan ook deze lockdown weer voor je klaar.

Het is je vast niet ontgaan dat alle niet-essentiële winkels en horeca t/m 14 januari de deuren moeten sluiten. Verdrietig nieuws zo vlak voor de feestdagen.

Diverse winkels bieden Click & Collect aan en ook afhalen blijft mogelijk bij de horeca. Zo heb jij al je inkopen voor de feestdagen op tijd binnen en steun je de lokale winkeliers.

De essentiële winkels zijn geopend tot 20:00 uur. Bekijk voor de meest recente openingstijden de website van de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van alle initiatieven en acties van de winkeliers? Volg onze Facebook en Instagram en houd ook de social media van jouw favoriete winkelier in de gaten.

Wees voorzichtig en denk aan elkaar. Wij zien je graag in Winkelcentrum Mosveld!

Vomar Voordeelmarkt in Mosveld feestelijk geopend

De supermarkt is helemaal verbouwd en de Vomar is feestelijk geopend in het oude pand van de Deen. Wat fijn dat we weer onze dagelijkse boodschappen kunnen doen bij de Vomar met veel bekende gezichten in de winkel. Wat is het mooi geworden en wat een gezellige opening waarbij de Vomar gratis croissants en koffie uitdeelde aan de nieuwe klanten!

Winkelen op afspraak Mosveld

Vanaf 3 maart is het in Mosveld mogelijk om te winkelen op afspraak. De winkeliers in Mosveld doen hier met enthousiasme aan mee!

Actuele overzicht van de winkels:

Zie hier het actuele overzicht van de deelnemende winkels. Aarzel niet om contact op te nemen met uw favoriete winkel!