Home > Winkels > Ami Kappers

< Terug naar overzicht

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00 uur
dinsdag 09:00 - 18:00 uur
woensdag 09:00 - 18:00 uur
donderdag 09:00 - 21:00 uur
vrijdag 09:00 - 18:00 uur
zaterdag 09:00 - 17:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur

Adres & Contact

Mosveld 105

020 - 8204502

https://www.amikappers.nl/

Ami Kappers in Mosveld

Elk mens is uniek. Jouw kapsel is dan ook heel persoonlijk. Wat wel voor iedereen geldt: met mooi haar voel jij je op je best.

Soms kan het vinden van een kapsel waar jij blij van wordt een hele zoektocht zijn. Gelukkig zijn daar onze AMI vakmensen! Bij onze salons stap je vol zelfvertrouwen, volledig ontspannen en stralend naar buiten. Wij zorgen ervoor dat jij altijd lekker in je haar zit. Al bijna vijftig jaar staan wij voor inspirerend haaradvies in een prettige omgeving. In de stoel bij onze vakvrouwen of vakmannen wordt er met je meegedacht, naar je geluisterd en op basis van jouw stijl en wensen een coupe gecreëerd die echt bij je past. We weten alles van de laatste haartrends en technieken, zodat we jou kunnen voorzien van eerlijk en goed advies. Door altijd net dat beetje meer te geven, proberen we van elk salonbezoek iets onvergetelijks te maken. En dit wordt opgemerkt door onze klanten. Dankzij jullie zijn wij onlangs verkozen tot winnaar van de Beste Kapper Keten Award 2016. AMI Kappers telt ruim 80 salons in Nederland. Je vindt dus altijd een salon bij jou in de buurt.

Daarnaast is AMI Kappers de eerste kappersorganisatie met een eigen haarmodelijn, een eigen professionele haarverzorgingslijn IVY Hair Care, een webshop én een eigen AMI Academie, waar al onze haarstylisten getraind worden.  Dus zoek je een vertrouwde plek waar je met een goed gevoel in de stoel kunt kruipen bij één van onze haarspecialisten? Onze vakmensen staan graag voor je klaar. Met of zonder afspraak, altijd bereikbaar!gemene tekst over de winkel:

Vragen?

Heb je feedback, vragen of zou je een ruimte willen huren in Mosveld. Neem dan contact met ons op.

- Neem contact op